06 - 11 53 73 29
Raymond Hunneman, uw allround vakman!

Fotoboek

In mijn fotoboek neemt u een kijkje bij enkele projecten welke ik uit heb mogen voeren. 


Familie Cordes, Steenwijkerwold

Mijn eerste project als zelfstandige mocht ik uitvoeren bij de Familie Cordes in Steenwijkerwold. Een heel mooi project, waarbij ik de woonkamer, woonkeuken en badkamer heb mogen opknappen en bijwerken. 

(Klik op de foto voor alle foto's)

Ruit plaatsen bij Timmerfabriek Verbeek

Na al meerdere samenwerkingen tijdens mijn vorige dienstverband, mag ik nu ook ruiten plaatsen voor Timmerfabriek Verbeek en Zonen in Steenwijkerwold. Een vakkundig bouwbedrijf, waar ik met plezier mee samenwerk.

(Klik op de foto voor alle foto's)

 

Familie Oost te Giethoorn

Bij de familie Oost in Giethoorn mocht ik de complete benedenverdieping sausen, en de kozijnen schilderen. Wat een mooie klus! 

(Klik op de foto voor alle foto's)


Houtrenovatie Familie Voorstok te Vledder

De familie Voorstok in Vledder hadden houtrot in hun kozijn. Heel vervelend, maar gelukkig was het met deelvervanging op te lossen!

(Klik op de foto voor alle foto's)

 


Trap geschilderd bij Familie Veurman in Steenwijkerwold

Familie Veurman uit Steenwijkerwold had onlangs een vaste trap naar zolder laten zetten. Een waarde vermeerdering voor hun woning, en ik mocht het afmaken door de trap te schilderen. Een leuke afwisseling, met eer van mijn werk!


Huidig project: Momenteel ben ik voor de familie Bouma bezig in Giethoorn bij Groepsaccomodatie 'de Ulenborgh'. Een prachtige groepsaccomodatie in een schitterende omgeving! Dit doe ik samen met twee collega-ZZP'ers. Bij deze groepsaccomodatie wordt momenteel de gehele binnenkant door ons geschilderd, behangen en mooi gemaakt... Zodra het project ten einde is, plaats ik uiteraard de foto's...