06 - 11 53 73 29
Raymond Hunneman, uw allround vakman!

Kennis, Service & Kwaliteit  

Hunneman Schilderwerken en Onderhoud is een jong bedrijf, opgestart uit passie voor het vak en met service en kwaliteit voorop. 

Ik bied u niet alleen het schilderwerk, maar ik ben van alle markten thuis op het gebied van onderhoud aan uw woning of pand. Schilder- en sauswerk, behangen, deelvervanging (houtrotreparaties e.d.) maar ook glaszetten behoren tot de diensten. Uiteraard kunnen er ook andere objecten zijn welke een schilderbeurt nodig zijn en ook dat kan! Desgewenst, en indien mogelijk, neem ik uw objecten mee, en behandel ik deze op een eigen locatie.

Ik werk altijd met producten welke aan de kwaliteits- en milieueisen voldoen. Heeft u zelf materialen? Geen enkel probleem. In overleg is alles mogelijk!

Dankzij mijn opgebouwde kennis van, en ervaring met diverse verfsystemen, behang- en glasvliessoorten, reparaties of deelvervanging van o.a. kozijnen en onderdorpels en glas kan ik u van passende, en de juiste adviezen voorzien. Hierbij luister ik naar uw wensen en kijk ik naar o.a. de ligging, belasting, lichtinval, het gebruik, maar ook naar uw interieur om u een zo goed mogelijk en aansluitend advies te kunnen geven.

Ik adviseer u graag, met als uitgangspunt dat uw wensen voorop staan, de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat u de service krijgt welke u verdiend!

Wat mag u van mij verwachten? U kunt bij mij uitgaan van persoonlijk contact, goed overleg, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, kwaliteit en uiteraard eerlijk, betrouwbaar en vakkundig advies. 

Wilt u één en ander bespreken? Dat kan! Neemt u gerust per mail of telefonisch contact met mij op. Ik kom graag langs om uw wensen te bespreken!

Ik ben niet alleen voor particulieren beschikbaar, maar ook voor bedrijven of collega's. Ik ga graag in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijke groeten,

Raymond Hunneman, uw allround vakman!